Artikkelnr. 28213

Mastek 12m Vertical Twin Macerator with LS

Mastek vertikal stripespreder 12m

LS hydraulikk kommer som standard

To Mastek SuperCut, fordelere i særs høy kvalitet

Riflede kniver

Enkel tilgang til fordelerhus med steinfelle

100% Galvanisert bom

Break-away hydraulikk på armene

Lett og slitesterk konstruksjon

LED lys 

Produktbeskrivelse

Mastek stripespreder med to fordelere er tilgjengelig i flere bombredder: 12m, 15m med 2-3 trinns fold, 16m med 2-3 trinns fold, og 18,15m med 3 trinns fold av bom. Spredebommen har hydrauliske led for å folde armene ut/inn. Solide fjærbelastede hengsler løfter armene vertikalt. Bommen har også Masteks unike hydrauliske breakaway system som gjør at bommen "fjærer" tilbake om den treffer noe (eks. stolpe) når den er i drift.  

Mastek SuperCut Fordeler Alle Mastek spredebommer er utstyrt med Mastek Super kutt fordeler. Den fordeler og distribuerer gylla jevnt ut igjennom 48 rørutløp, selv i skrått eller kupert terreng. Dette oppnås ved at hvert eneste rørutløp har egen en-veis luftventil, unikt plassert over hvert rørutløp. Ventilene suger inn luft og de riflede knivene går forbi hvert rørutløp, uten at det oppstår motstand og luftlommer. Dette systemet gir en tilførsel av gylla på +- 98%. De innvendige sideplatene kan leveres med diverse hull størrelser for å øke eller senke tilførsels mengden av gylla.


Fordelerens funksjoner:

Svært effektiv for kutting av større fiber, som halm og fôrrester

Jevnt fordeling av gylla

Riflede kniver gir lang levetid

Individuelle ventiler for hvert rørutløp

Lite vedlikeholdskrevende

Enkel tilgang til fordelerhuset vis dør

Hydraulisk motorvern 


Valgfritt ekstrautstyr

Smart spread flowmeter kompatibelt med 10" nettbrett eller ISOBUS.

Mastek Quick release trommel 800M eller 1200M.

Kan leveres med JD Harvest Lab.



Mastek - ledende leverandør av høykvalitets gjødselløsninger!

Mastek Ltd med hovedkontor i Irland ble etablert i 2000 og har et solid rykte innen produksjon av gaffeltruckmast for materialhåndteringsindustrien. Siden 2009 har bedriften konsentrert seg om produksjon av spesialiserte landbruksmaskiner.

Mastek er den ledende leverandøren av høykvalitets gjødselløsninger (spoler, pumper og slanger).  Selskapets 100% galvaniserte produkter selges over hele Europa, Storbritannia, Australia og New Zealand.

Mastek oppdaterer sine produkter kontinuerlig med nyeste teknologi og innovasjon. Dette sikrer at deres produkter er ekstremt effektive, støttet av en finish av høy kvalitet.


Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Mastek
Lagerenhet STK