Aktuelt
/
Viktig møteplass for potet- og grønnsaksprodusenter

Viktig møteplass for potet- og grønnsaksprodusenter

Grønnsaksteknikk 2022 ble gjennomført på Carlberg Gaard i Rygge 15. mars, med stor suksess. Ideen bak dette arrangementet var å skape en møteplass og arena for potet- og grønnsaksprodusenter, og det ser vi har stort utbytte for hele grøntsektoren.

Det var deltakere fra fjern og nær, og både små-,mellomstore- og store produsenter som møtte opp. Eirik Navekvien Fotland, Kommunikasjonsrådgiver i Felleskjøpet, loset oss gjennom dagen og de ulike foredragene.

Gjennom dagen fikk vi presentert ny kunnskap, forskning og trender, og vi så gode eksempler på hvor viktig det er med presisjon i såteknikk, gjødsling, vanning og ugresshåndtering. Dyktige fagfolk og gode diskusjoner underveis, og i pausene.

Det er ingen tvil om at det er mange faktorer som spiller inn hos en potet- og/eller grønnsaksprodusent. Noe kan man kontrollere selv, mens politikk og klima dessverre ikke er noe man har makt over. Derfor er det viktig med kunnskap, forberedelser, erfaring og deling av informasjon, slik at man har best mulig utgangspunkt for å lykkes. Den kunnskapen, erfaringen og informasjon fikk vi formidlet under Grønnsaksteknikk, og vi har fått utelukkende gode tilbakemeldinger fra deltakerne denne dagen. Dette blir et årlig arrangement, det er det ingen tvil om.

Etter arrangementet kunne de som ønsket bli med til Grønt Maskin for omvisning, maskinprat, pizza og sosialt. Her var det også godt oppmøte, og mange gode diskusjoner. Vi hadde også med oss representanter fra Bauer, Omnivent og Dewulf som var tilstede under hele arrangementet.

 

Velkommen til Grønnsaksteknikk 1. februar 2023!

No items found.

No items found.

Spørsmål om Grønnsaksteknikk 2022 eller 2023?

Rainer Hivand
Rainer Hivand
Daglig leder - CEO
rainer.hivand@grontmaskin.no+47 916 05 992

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec