Knallsuksess med Krukowiak i Norge!

Siden 2020 har Grønt Maskin vært leverandør av sprøyter og utstyr fra Krukowiak, og merkevaren har raskt tatt en posisjon i det norske landbruket. Med over 100 solgte sprøyter og fornøyde kunder, kan vi trygt si at dette har vært en knallsuksess.

- Vi ser at sprøytene fra Krukowiak blir godt tatt i mot i det norske markedet. Det er sprøyter med god kvalitet som tåler norske forhold, og de har flere ulike modeller som gjør at det alltid finnes en sprøyte som passer til det kundene våre trenger sprøyta til, sier Ådne Smogeli, produktansvarlig for sprøyter i Grønt Maskin.

 

Gode tilbakemeldinger og gode resultater

Tilbakemeldingene fra kunder som nå har hatt sprøytene fra Krukowiak i en eller to sesonger, er svært gode. For noen sitter det litt inne å bytte fra en leverandør til en annen, men våre kunder er utelukkende fornøyde med både sprøytene og oppfølgingen de får fra Ådne Smogeli.

 

- Det er viktig for meg at kunden får den sprøyta som passer til deres behov, og det er minst like viktig at de føler seg trygg på utstyret før det tas i bruk. Jeg drives av at folk er fornøyd og lykkes med det de holder på med, legger Ådne Smogeli til.

Husk bestillingsfristen!

Skal du ha ny slepesprøyte for 2023-sesongen, kan det lønne seg å være tidlig ute. For å rekke levering til sesongstart, må bestillingen sendes til Krukowiak senest 1. februar 2023. Har du spørsmål om sprøytene fra Krukowiak? Ta kontakt med Ådne Smogeli på epost aadne.smogeli@grontmaskin.no eller telefon 480 33 795.