Artikkelnr. 29489

Dewulf Torro Premium, lager maskin. Demo

  • 2-rads slepehøster med 6-tonns tankkapasitet
  • God kapasitet og skånsom høsting
  • Raskt og enkelt bytte av høsteseksjon for bruk til ulike kulturer
  • To rensebelter for bedre utsortering av jord og ris

Produktbeskrivelse

Dewulf Torro Premium

Dewulf potethøstere leveres i forskjellige typer og størrelser.  Dette er 2 rads maskiner med 6 tonns tank og forskjellig utstyrsnivå som tilpasses ditt behov og ønsker.


Dewulf - førsteklasses maskiner for potet- og grønnsaksdyrking 

Dewulf er enledende global produsent av pålitelige maskiner for dyrking av poteter ogrotvekster. Med tre lokasjoner – i Belgia, Nederland og Romania – er selskapetledende innen utvikling og produksjon av landbruksmaskiner for heledyrkingskjeden.

 

Dewulfsopprinnelse går helt tilbake til midten av 1940-tallet med konstruksjon avpotethøstere slept av traktor. Etterspørselen etter Dewulf-høstere for andretyper grønnsaker/rotvekster vokste raskt, og på 1960-tallet ble porteføljenutvidet med mekanisk drevne høstere for flere typer grønnsaker.

Etter at Miedemable oppkjøpt i 2014 tilbyr Dewulf et komplett maskinsortiment for potet- oggrønnsaksdyrkere.  Miedema har leverteffektive og anerkjente løsninger for landbruket siden 1940.

 

Antallansatte i familieselskapet Dewulf er over 300, alle håndplukket og medlidenskap for landbruksmaskiner.

 

Vi i GrøntMaskin er så heldig å ha Dewulf som vår leverandør. Et anerkjent ogvelrenommert selskap med mer enn 80 års erfaring med utvikling og bygging avlandbruksmaskiner, bygget på kunnskap og ekspertise.

Kundetilfredshetog pålitelighet står svært høyt i kurs hos Grønt Maskin, og vi er opptatt avtilgjengelighet, service, oppfølging og support for våre kunder. Dette gjelderfor både salg av nye maskiner og ettermarked.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Dewulf
Bruksområde Poteter
Lagerenhet STK