Artikkelnr. 20488

Separator BAUER S300, Screen 1,0

  • 1mm screen.
  • Skrue og screen i rustfritt stål.
  • Lav driftskostnad.
  • Kompakt og plassbesparende.
  • Opp til 32% TS i tørr fraksjon, forutsatt en godt homogenisert gylle.
  • Gjennomstrømning (storfe gylle) 3-5 m3/t med TS innhold på 7-9%. Gjennomstrømning for svine gylle 12-14 m3/t.

Produktbeskrivelse

Bauer Separator BAUER S300, Screen 1,0

Kompakt og plassbesparende separator med 2,2 kW motor.

Leveres også med screen 0,75 mm. -0,50 mm. eller 0,25 mm.

3" inn og samme på retur

Mengderegulator i rustfritt stål med to vekter

    Monteringsramme av galvanisert stål


    Bauer separatorer

    GrøntMaskin har valgt Bauer i Østerrike som leverandør av vanningssystemer oggjødselutstyr. Selskapet har levert landbruksutstyr i over 90 år og er et landmed lange tradisjoner innenfor industri og produksjon. Kvalitet, hardt arbeidog mot er høyt verdsatte tradisjonelle verdier. Bauer har over 650 ansatte ogproduktene selges i over 100 land.

     

    Vii Grønt Maskin har forhandlet Bauervogner i mer enn ti år, oglandbruksmaskinene er driftssikre, solide og lette å betjene. Bauer er sværtopptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet og det bærer deres utstyrpreg av.

     

    Bauervanningsvogner er synonymt med kvalitet og brukervennlighet og kommer i ulikestørrelser. Vi i Grønt Maskin hjelper deg å finne riktig dimensjon og lengdesom passer nettopp deg – for best utnyttelse av dine vanningsressurser ogdermed en topp avling!

     

    Bauer separator er en ideell økonomisk løsning for en gård med mange dyr, og kanredusere kraver til  lagringskapasitet med opptil 30%. Disse maskinene brukes blantannet også i matindustrien og i legemiddelindustrien.

    Bauer gjødselsvogner kommer i forskjellige utførelser som ståltankvogner,polyestertankvogner, eller kombivogner – valget er ditt!  Alle er av robust og håndterbar teknologi somsikrer riktig gjødselspredning.

     

    GrøntMaskin setter kundetilfredshet svært høyt og vi er behjelpelige med igangkjøringog opplæring på produktet. Vi gjør vårt ytterste for å bidra med førsteklassesservice.



    Tekniske spesifikasjoner

    Leverandør Bauer
    Lagerenhet STK
    Referansenummer 2007000