Artikkelnr. 25668

Bauer B63K Kompressor- kombivogn

Bauer kompressor 7100l/min for vakumvogn

Produktbeskrivelse

Bauer B63K Kompressor

  • stillegående
  • lite forurensning/miljøpåvirkning
  • lavt oljeforbruk
  • lang levetid
  • automatisk dryppsmøring av lamellene


En sikkerhetsventil på kompressor hindrer overflødig trykk itanken. Det fjærbelastede lokket sørger for ekstra beskyttelse. Denne ventilenog siphonen har kuleventiler som dobbel sikring for å hindre at det kommergylle i kompressoren.


 Bauer vanningsvogner, pumper, gjødselmiksere og separatorer

Grønt Maskin har valgt Bauer i Østerrike som leverandør av vanningssystemerog gjødselutstyr. Selskapet har levert landbruksutstyr i over 90 år og er etland med lange tradisjoner innenfor industri og produksjon. Kvalitet, hardtarbeid og mot er høyt verdsatte tradisjonelle verdier. Bauer har over 650ansatte og produktene selges i over 100 land.

Vi i Grønt Maskin har forhandlet Bauervogner i mer enn ti år, oglandbruksmaskinene er driftssikre, solide og lette å betjene. Bauer er sværtopptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet og det bærer deres utstyrpreg av.

Bauer vanningsvogner er synonymt med kvalitet og brukervennlighetog kommer i ulike størrelser. Vi i Grønt Maskin hjelper deg å finne riktigdimensjon og lengde som passer nettopp deg – for best utnyttelse av dinevanningsressurser og dermed en topp avling!

Bauer gylleseparator er en ideell økonomisk løsning for en gård medmange dyr, og kan redusere lagringskapasitetskravet med opptil 30%. Dissemaskinene brukes blant annet også i matindustrien og i legemiddelindustrien.

Bauer gylletanker kommer i forskjellige utførelser somståltankvogner, polyestertankvogner, eller kombivogner – valget er ditt!  Alleer av robust og ypperste teknologi som sikrer riktig gjødselspredning.

Grønt Maskin setter kundetilfredshet svært høyt og vi erbehjelpelige med igangkjøring og opplæring på produktet. Vi gjør vårt ytterstefor å bidra med førsteklasses service.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Bauer
Lagerenhet STK
Referansenummer 6357100