Artikkelnr. 28983

Bauer B33 kompressor for vakumvogn

Bauer kompressor 5300l/min for vakumvogn

42 576,–
eks. mva

Produktbeskrivelse

Bauer B33 kompressor for vakumvogn

  • stillegående
  • lite forurensning/miljøpåvirkning
  • lavt oljeforbruk
  • lang levetid
  • automatisk dryppsmøring av lamellene


En sikkerhetsventil på kompressor hindrer overflødig trykk i tanken. Det fjærbelastede lokket på tanken sørger for ekstra beskyttelse. Denne ventilen og siphoen har kuleventiler som dobbel sikring for å hindre at det kommer gylle i kompressoren.


Bauervanningsvogner, pumper, gjødselmiksere og separatorer

 

GrøntMaskin har valgt Bauer i Østerrike som leverandør av vanningssystemer oggjødselutstyr. Selskapet har levert landbruksutstyr i over 90 år og er et landmed lange tradisjoner innenfor industri og produksjon. Kvalitet og teknisk utvikling er synonymt med Bauer.  Bauer har over 650 ansatte ogproduktene selges i over 100 land.

 

Vii Grønt Maskin har forhandlet Bauervogner i mer enn 20 år, oglandbruksmaskinene er driftssikre, solide og lette å betjene. Bauer er sværtopptatt av å levere produkter av høyeste kvalitet og det bærer deres utstyrpreg av.

 

Bauergylleseparator er en ideell økonomisk løsning for en gård med mange dyr, og kanredusere lagringskapasitetskravet med opptil 30%. Disse maskinene brukes blantannet også i matindustrien og i legemiddelindustrien.

Bauergylletanker kommer i forskjellige utførelser som ståltankvogner,polyestertankvogner, eller kombivogner – valget er ditt!  Alle er av robust og ypperste teknologi somsikrer riktig gjødselspredning.

 

GrøntMaskin setter kundetilfredshet svært høyt og vi er behjelpelige med igangkjøringog opplæring på produktet. Vi gjør vårt ytterste for å bidra med førsteklassesservice.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Bauer
Lagerenhet STK
Referansenummer 6354600