Vi søker selger og salgssjef

Ønsker du  en spennende jobb i der du kan motivere medarbeidere til å nå ambisiøse salgs-mål? Eller trives du med å skaffe nye kunder? Norges ledende leverandør av landbruksutstyr er på utkikk etter deg!

Til vår salgsavdeling i Rakkestad søker vi en entusiastisk og selvgående selger, og en operativ salgssjef. Vår salgsavdeling består i dag av tre dyktige medarbeidere som arbeider med salg av produkter innenfor områdene hagemaskiner, pellets- og vedovner og seter.

stilling_ledig

Vi tilbyr:

 • Fast stilling i et veletablert firma.
 • Varierte arbeidsdager med høy grad av selvstendighet.
 • Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø sammen med gode kollegaer.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Tett oppfølging og veiledning.

Stillingene har søknadsfrist: fredag 21.mars 2014

Hvis du synes dette høres spennende ut, så oppfordrer vi deg til å sende søknad med CV til daglig leder Anders Meland: anders.meland@bye.no eller på tlf 977 89 601.

 

Selger

Arbeidsoppgaver:

Arbeidshverdagen i Ole Chr Bye er både innholdsrik og spennende for selgerne, og vil typisk variere fra aktivt oppsøkende salg til nye og eksisterende kunder til oppfølging av budsjetter og markedskampanjer.

Du vil få ansvar for ditt eget salgsdistrikt og må påregne en del reisevirksomhet i perioder.

Kvalifikasjoner:

Vi søker en utadvendt person med godt humør, som trives med oppsøkende salg samt skaffe nye kunder. Du må ha stå på vilje, like utfordringer og et sterkt ønske om å lykkes. Vi søker deg som liker å jobbe selvstendig. Du må være uredd, ha et ønske om å levere egne og felles resultater. Du inngår i et velfungerende team med gode kollegaer, ellers vil din arbeidsdag være selvstendig.

lageret

Operativ Salgssjef

Arbeidsoppgaver:

Vil du ha en spennende jobb der du kan motivere medarbeidere til å nå ambisiøse salgs-mål? Som salgssjef vil du lede, motivere og coache dine medarbeidere og tilrettelegge for læringsmiljø og salgskultur. Hverdagen i Ole Chr Bye er innholdsrik og spennende, og vil typisk variere fra aktivt oppsøkende salg til nye og eksisterende kunder til oppfølging av budsjetter og markedskampanjer. I tillegg til å lede avdelingen, vil du få

ansvaret for ditt eget salgsdistrikt og må i perioder påregne noe reisevirksomhet.

Kvalifikasjoner:

 • Evner å motivere og veilede eget salgsteam.
 • Er resultatorientert og ambisiøs.
 • Erfaring fra salgsledelse.
 • Er utadvendt og har et tillitsvekkende vesen.
 • Trives like godt ute hos kunden som på kontoret.
 • Liker resultat- og personalansvar.

 

Om selskapet

bye logo

Grønt maskin AS er markedsledende innen salg av korntørkeutstyr, vannbåren bioenergi, pellets- og vedovner og maskiner til grønnsaksproduksjon i Norge.

I tillegg har selskapet en sterk posisjon innenfor produktområdene hagemaskiner og førerstoler til landbruk, industri, anlegg og transport. Selskapet står for både import og salg av egne produkter. Våre kunder er landbruks- og maskinforhandlere, bønder, industri og miljøinteresserte forbrukere i Norge. Vår konkurransekraft ligger i vårt stadige fokus på kvalitetsprodukter, høy kompetanse og markedets beste kundeservice. Virksomheten har 28 ansatte og omsatte i 2013 for ca 80 MNOK.

Ole Chr Bye AS eies av holdingselskapet GRØNT AS som igjen er 100% eiet av Felleskjøpet Agri SA. Selskapet er lokalisert i Rakkestad og Rygge.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.