Nordica og Extraflame er en av Europas største produsenter av vedovner og vedkomfyrer. Fabrikken ligger nær Venezia, Nord i Italia, midt i hjertet for Italiensk teknikk og design. Moderne design og teknikk med bruk av spennende materialer, gir ovnene et tidløst ytre og en velprøvd og driftsikker teknikk på innsiden. Vi startet med import av ovner i 2003. og kan tilby et bredt spekter av vedovner og vedfyrte kjøkkenkomfyrer.

Last ned ovnskatalogen

Klikk her

Vi leverer vedovner innen følgende kategorier:

Vedkomfyrer

Vedfyrte kjøkkenkomfyrer fra LaNordica passer perfekt på et stort gårdskjøkken, på hytta eller som en del av et utekjøkken. Med sine moderne fyringsegenskaper egner de seg utmerket som varmekilde i tillegg til at man kan lage mat på den.

Vedovner

LaNordica er en av Europas største produsent av vedovner. Det settes kompromissløse krav til kvalitet og alle brennkammer er av solid støpejern.

Vannmantlet vedovn

Vannbåren varme som varmekilde i gulv eller radiatorer gir en lun og behagelig varme. Våre vedfyrte kjøkkenkomfyrer med vannkappe er en suveren varmekilde som gir varme til både det vannbårne systemet, strålevarme i rommet og kan i tillegg brukes til matlagnig.