Vårdugnad fra lenestolen: Del 2 – Robotgressklipper Wiper Runner X

Etter en lang og kald vinter er våren endelig her. I den anledning har markedssjef for hage og fritidsprodukter Bjørnar Teig i Grønt maskin AS plukket ut tre robotgressklippere som sørger for at du kan nyte vårsola i fred og ro.

Runner 2

Robotgressklippere har vært veldig populært i Norge de siste årene. I tillegg til å være svært pålitelige er de lette og sikre å håndtere.

– Mange av våre kunder ønsker å bruke robotklipperen både i hagen og på hytta. Flere av modellene fra produsenten Wiper er svært lette og har praktiske bærehåndtak, slik at du enkelt og trygt kan ta med deg gressklipperen dit du vil. Når du løfter klipperen opp fra bakken blokkeres knivene, sier Teig.

Denne gangen ønsker han å vise frem en unik regnsky robot.

Robotgressklipper Wiper Runner X

– Robust robotgressklipperen med regnsensor

Wiper Runner X gressklipperen er designet for middels store flater. En automatisk robotklipper som selv kjører tilbake til ladestasjonen for å lade når batteriet er tomt. Robotklipperen håndterer skråninger inntil 45 % og dekker områder opptil 1400 m2.

-Wiper Runner er en av våre mest robuste modeller. Kraften i litiumbatteriene gir robotgressklipperen topp styrke og varighet. Den er i tillegg utstyrt med en regnsensor som sender den tilbake til ladestasjonen før gresset blir vått, sier Bjørnar Teig i Grønt maskin AS

Les mer om produktet, og bestill, Wiper Runner X i vår nettbutikk. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.