Se freseren i aksjon hos Solør Grønt

Solør Grønt AS er godt i gang med årets gulrotplanting takket være en splitter ny fres og såmaskin levert av Landbruksspesialisten Grønt maskin AS.

Grønt maskin AS leverte tidligere i vår en Massano SR300 fres og Monosem MS 4-rads såmaskin for gulrot til Solør Grønt AS på Braskereidfoss.Freser

  • Fresen er en kraftig Massano SR, 3 meter bredde, med drillformingsutstyr til 4 driller, 75cm senter-senter. Den har 3-punktsfeste for såmaskinen bak, slik at både såmaskin og fres kan kjøres sammen.
  • Såmaskinen er en Monosem MS 4-rads med utstyr for både natur og pelletert gulrotfrø.

Spesialist på grønnsaksmaskiner,Ole Petter Aarnes, forteller at de i løpet av de siste årene har opplevd stor etterspørsel etter utstyr som løfter kulturen opp og skaper god drenering.

-De to siste svært våte sesongene har gitt våre kunder store utfordringer med vann som drukner avlingene. Det er en stor fordel å ha utstyr til å løfte kulturen opp og få god drenering på sidene. Vi opplever en stor pågang spesielt fra produsenter av jordbær og gulrot. Vårt freseutstyr kan lage bedd og driller fra 15 til 30cm høyde, sier Aarnes.

Les mer om våre grønnsaksmaskiner og se vårt store utvalg av fresere i nettbutikken 

Se video av freseren i aksjon:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.