Planlegg jordbrukssesongen nå

Våren nærmer seg med stormskritt. Serviceverkstedet til Ole Chr. Bye på Rygge oppfordrer alle bønder og jordbruksarbeidere til å starte planleggingen før den travle vårsesongen begynner.

-Vi opplever alltid stor pågang i vårmånedene, og ventetiden kan av og til bli lang. Er du tidlig ute kan du sikre deg at maskinene dine fungerer, når du trenger de som mest. Verkstedet kan håndtere de fleste landbruks- og anleggsmaskiner, sier serviceleder Øystein Aas Hveem.

Verksted 2Verksted 1

Utstyr og kompetanse for det meste.

Verkstedet har bygget opp stor kompetanse på varemerkene Bauer vann og gylleutstyr, Asa-Lift høstemaskiner og grønnsaksmaskiner. De betjener også kunder med behov for service på korntørkere, ved og -biovarme.

Nytt i år er at verkstedet har  innledet et samarbeid med maskinprodusenten Grimme Skandinavia, og vil være et lokalt servicepunkt for deres kunder fremover.

Mange års erfaring.

– Vi er det ledende verkstedet i Norge på spesialmaskiner til grønnsaksproduksjon og Bauer vann og gjødselmaskiner. På vårt verksted har vi fire service-spesialister som alle har bred erfaring innen reparasjoner og service på landbruksmaskiner, sier Hveem.

  • Øystein Aas Hveem, servicelederVerksted 3
  • Rune Toverød, produktspesialist
  • Åge Skovdahl, mekaniker
  • Rimvydas Pacerzinsky, mekaniker

Verkstedet betjener kunder både nær og fjærn, og reiser ofte ut til andre deler av landet for å reparere og utføre service.

Ta kontakt med Øystein for å planlegge service eller reparasjoner.

Telefon verksted: 69225350 / 90942869

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.