Peiskos på kjøkkenet

Høsten er over oss og det er tid for å skru opp temperaturen hjemme. Her viser vi deg tre av våre smarte designkomfyrer som både gir deg billig husvarme og varm middag.

Fra 2020 innføres det forbud mot fyring med fossil olje her til lands, og vedfyrte kjøkkenkomfyrer opplever nå en renessanse i norske hjem. Disse italienske designkomfyrene passer perfekt enten du ønsker et kjøkken med særpreg, eller om du trenger en smart kombinasjonsløsning på hytta.

–Dette er rentbrennende ovner med moderne fyringsegenskaper. De egner seg godt som varmekilde i tillegg til at man kan lage mat på dem. Nå kan man få ovner med kokeplate, stekeovn eller integrerte kombi-løsninger. De fleste av modellene kan også leveres med vannkappe for oppkobling mot vannbåren varme, sier  biovarme-spesialist, Roy Eng, hos Grønt maskin AS.

Fulvia Forno

Fulvia Forno

Fulvia  Forno er en kompakt vedovn som tar liten plass. Med stekeovn på toppen og innebygget termometer gir ovnen deg også mulighet for enkel matlaging. Fulvia Forno Petra har et rustikk design med Serpentinstein og har askeskuff og brennkammer av støpejern. Les mer her.

Effekt 6 kW, pris kr 17.900,-

 

Rosa MaiolicaRosa Maiolica

Rosa Maiolica er en nostalgisk vedkomfyr med moderne fyringsegenskaper. Komfyren gir et klassisk preg til moderne kjøkken. Med komfyren følger en spesialdesignet langpanne. Les mer her.

Effekt 6,5 kW, pris kr 20.900,-

 

 

Italy Termo Built-in

Italy Termo built-in

Italy Termo Built-In er en vedfyrt komfyr med dobbelt glass i ovnen slik at stråle-varmen blir minimal.

Med et moderne design skaper den et varmt og koselig miljø på kjøkkenet og er samtidig utmerket til matlaging. Ovnen har to kokeplater på toppen og en romslig stekeovn med innebygget termometer. Les mer her.

Effekt 7,1 kW, pris kr 36.900,-

 

Se flere ved og varme-tilbud i vår nettbutikk.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.