Ole Chr. Bye til Rørosmartnan

Vintermarkedet Rørosmartnan er en nasjonal begivenhet med rundt 70.000 besøkende. I 2013 arrangeres det for 160ende gang. Grønt maskin AS stiller med sine produkter for 25 året på rad.

Rørosmartnan arrangeres fra 18.-24. februar. Denne uken forvandles Røros til en livlig markedsplass med et yrende folkeliv hele døgnet.

bye Røros

– Dette er en flott anledning for oss til å knytte kontakter med bønder, hyttefolk og andre som trenger ovner, piper, fyringsanlegg og korntørkeutstyr. Spesielt Kjøkkenkomfyrene våre er populære på martnan, sier biovarme konsulent i Grønt maskin AS, Egil Solbrekke.

Størstedelen av martnan foregår i de to hovedgatene på Røros, og over 250 utstillere er på plass i gatene og i Martnashallen. Det er også mange ulike arrangementer på serveringssteder og danselokaler, på basarer og tombolaer, og rundt på alle kulturarrangementene rundt om i byen.

– Verdenskulturminnet Røros danner en utrolig flott ramme rundt martnan, og vi håper at dette blir et like vellykket arrangement i år som tidligere. Den store nyheten vi har med oss i år er piper fra Poujoulat i Frankrike. Dette er kvalitetsprodukter som passer til alle formål, forteller Solbrekke.

Mer informasjon om Rørosmartnan finner du her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.