Nye inntrykk fra Lamma Show og fabrikkbesøk hos KTWO i England

I slutten av januar tok åtte landbruksspesialister fra Ole Chr. Bye turen til de britiske øyer for å hente inspirasjon og knytte kontakter med internasjonale produsenter.

Lamma utstillingen i Peterborough er Storbritannias ledende messe for landbruksmaskiner, tjenester og utstyr. Messen tar årlig imot 40.000 besøkende fra hele Europa.

Lamma show 2

– Vi fikk anledning til å se mange interessante produkter og innovativ teknologi som man vanligvis ikke ser i Norge eller resten av Norden, sier Rolf Gjølstad, spesialist på vanning og gjødselsvogner i Ole Chr. Bye

Lamma utstillingen går over to dager og de vel 900 utstillerne er fordelt på 11 store haller.

– Her finnes også flere produkter som ikke man ser på store messer som Agritechnica i Tyskland. Kontaktene vi knyttet med produsentene her gjør oss i stand til å kunne tilby et bredere utvalg av gode produkter i fremtiden, sier han.

Besøk hos KTWO

Grønt maskin AS avd. Harald Bjerkes Eftf. har som et supplement til Bauer tankvogner for bløtgjødsel fått agenturet for K-TWO tørrgjødselvogner i Norge. Under turen ble det derfor satt av tid til et besøk på K-TWO fabrikken i Aylesbury.

Besøk hos K-TWO

– Vi fikk en spennende omvisning i produksjonshallene og fikk se se med egne øyne hvordan de robuste gjødselsvognene blir til. Det ble også tid til en hyggelig tur på den lokale puben, forteller Gjølstad.

KTWO Sales Ltd ble etablert i 1985, og produserer gjødselsvogner i størrelser fra 6 tonn til 18 tonn, og med en lastekapasitet fra 9,8 m3 til 21 m3. Alle modellene er bygget med samme solide chassis, samme dimensjoner på hjulaksel og på alle bevegelige deler.

K-TWO bygging

Vognene har store hjul og brede dekk, samt kraftig dimensjonerte bremser, høy bakkeklaring, fjærende drag, markeringslys, veie-celler og slureclutch. Føreren kan i tillegg justere hastigheten på bunnkjeden fra traktorhytta. Grønt maskin AS avd. Harald Bjerkes kan levere skreddersydde vogner, med farge etter kundens ønske, uten tillegg i prisen. Mer informasjon om våre K-TWO vogner finner du i nettbutikken.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.