Artikkelnr. 23190

Maschio Skumkonsentrat 5 liter

646,–
eks. mva

Produktbeskrivelse

Maschio Gaspardoåkersprøyter, tåkesprøyter og slepesprøyter

Den italienske bedriften har levert landbruksutstyr siden1964, deriblant sprøyter. Konsernet har fabrikker globalt og har over 1900ansatte. Vern av miljø og økosystem har alltid stått sentralt i produksjonen ogMaschio Gaspardo har fått flere nasjonale og internasjonale priser ogsertifiseringer.

Grønt Maskin har hatt Maschio Gaspardo som leverandør avsprøyter i flere tiår. Bakgrunnen er de velkjente og etablerte komponentene somArag kontrollsentral, Comet pumper og TurboDrop dyser i 3/5dyseholder. Alle komponentene er montert på en fabrikklakkert/galvanisertkraftig stålramme og leveres selvfølgelig med CE-godkjenning.

Grønt Maskin tilbyr sprøyter i svært høy kvalitet til riktigpris. Vi har god tilgang til deler og høy servicegrad er en selvfølge! ‍

Vi ønsker å standardisere våre sprøyter slik at du som kundefår det produktet som du er vant til, uansett hvor i Europa komponentene ersatt sammen. Dette sikrer deg den samme gode kvaliteten og ikke minst tilgangtil service og reservedeler, slik det alltid har vært.

 

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Gaspardo
Lagerenhet STK