LAMMA Show 2015

20 januar reiste vi 10 stykker på tur fra Moss Lufthavn, Rygge til London og videre til Peterborough.

Agendaen for turen var LAMMA Show 2015 og omvisning på KTWO fabrikken. Vi fikk samme ettermiddag en omvising på KTWO fabrikken (www.ktwosales.co.uk) og fikk se alt fra plasmaskjærere, tilpassing av stålplater, sandblåsing før lakkering og montering av tørrgjødselvognene.

Vi fikk se en svært godt organisert virksomhet der kvalitet, egenutvikling av deler samt sunn økonomi er viktige bestanddeler.

Produksjon av tørrgjødselvogner av ulike typer, korn/silohengere, push-hengere, flathengere for høy- og firkantballer og maskinhengere, samt grassutstyr er KTWO’s styrke.

281277284

 

Etter en hyggelig middag på en lokal pub gikk turen til hotellet nær Peterborough og utstillingsområdet.

Onsdag morgen var vi på utstillingen til åpningen kl. 7.30. Etter å ha besøkt mange av de i alt 950 utstillerne gikk turen tilbake kl. 17.00 da mørket begynte å komme også i midt-England.

318 320

Torsdag morgen fikk vi med oss resten av utstillingsområdet, samt muligheten til en ekstra tur til spesielt interessante utstillere. Det er utrolig mange merker og fabrikater som vi aldri ser på utstillinger f.eks. i Danmark eller Tyskland – og både England og Irland har mange produkter med nye teknologiske muligheter. Her er det viktig for oss å være i forkant for våre kunder.

 

Hjemturen gikk fra London torsdag kveld og alle deltakerne gav uttrykk for at dette hadde vært en svært vellykket og givende tur.

Vi kommer sikkert til å invitere til noe slikt også i januar 2016!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.