Vi er Norges ledende leverandør av maskiner for frilands grønnsaksproduksjon og vi har stor kompetanse innenfor området. Vårt erfarne serviceverksted og store delelager gir våre kunder trygghet. Våre leverandører har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, fra jordbearbeiding til høsting.

Vi kan tilby et bredt spekter av maskiner for jordbearbeiding:

Massano bedd og drillfres

Massano bedd og drillfres leveres i bredder fra 1,25 m til 6 m. Kraftig maskin som takler stein og vanskelige forhold. Leveres med drill eller beddformer tilpasset kiundens behov. Egner seg til alle typer grønnsaker hvor et bedd eller drill er å anbefale.

Massano steinnedlegger

Massano steinnedlegger for oppbearbeiding av bedd. Steinnedleggeren roterer motsatt vei og solder jord og stein og gir et bedd uten stein i det øverste laget. Leveres med ulike type bedd- og drill formingsutstyr. Ypperlig til løk, salat osv.

Hortech AF beddfres

Hortech beddfres med 2 freserotorer. Fremre rotor gjennombearbeider beddet og bakre rotor går i toppen og gir en jevn overflate uten klumper. Leveres i bredder fra 1,25 m til 3,5 m med ulike type bedd- og drill formingsutstyr. Fresen gir en dyp og grundig bearbeiding av beddet og passer til alle typer grønnsaker.

Struik drillfres

Tekst kommer

Vidar Børsebakken Aas Hveem – Produktansvarlig grønnsaksmaskiner

Ole Petter Aarnæs – Selger grønnsaksmaskiner

Gjermund Lesteberg – Selger grønnsaksmaskiner

Øivind Sørensen – Deler grønnsaksmaskiner