Vi er Norges ledende leverandør av maskiner for frilands grønnsaksproduksjon og vi har stor kompetanse innenfor området. Vårt erfarne serviceverksted og store delelager gir våre kunder trygghet. Våre leverandører har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, fra jordbearbeiding til høsting.

Vi leverer grønnsaksmaskiner innen følgende kategorier:

Høstemaskiner

Vi forhandler høstemaskiner fra Asa Lift i Danmark. Asa Lift tilbyr et bredt spekter av maskiner for gulrot, kålrot, purre, kålrot osv.

Såmaskiner

Vi forhandler såmaskiner fra Monosem. Monosem tilbyr presisjons såmaskiner for små frø som gulrot kålrot osv. samt større for mais, bønner osv.

Jordbearbeiding

Vi tilbyr beddfreser, drillfreser og steinnedleggere fra Hortech, Massano og Struik. Maskinene kan skreddersys slik at de lager det bedd og drill som kunden ønsker.

Plante og settemaskiner

Vi forhandler plante og sette maskiner for alle typer planter og setting. Dette være plugg planter, bar rot planter eller løk setting.

Mekanisk ugress bekjempelse

Vi tilbyr radrensere fra Steketee og Schmotzer. Her kan vi tilby et bredt spekter av manuelle, kamera styrte og automatiske radrensere. Maskinene tilpasses til flatt land, bedd og drill.

Termisk (flamme) ugress bekjempelse

Vi tilbyr brenne utstyr fra Hoaf i Holland. De kan tilby et bredt spekter av rekke- og bedd brennere.

Vidar Børsebakken Aas Hveem – Produktansvarlig grønnsaksmaskiner

Ole Petter Aarnæs – Selger grønnsaksmaskiner

Øivind Sørensen – Deler grønnsaksmaskiner