Asa-Lift kurs, og tur til København

Før årets sesong dro Ole Chr Bye AS avd. Harald Bjerkes Eftf. på en kombinert  tredagers kurs og hyggetur til vårlige København.IMG_3491

Dag 1

Tidlig på morgenen fløy teknikerne Rune, Åge og Rimis samt selgerne Øivind og Ole Petter ned for et heldags kurs med Asa-Lift sine teknikere. Vertene for oppholdet var salgsansvarlig for det norske markedet, Kasper Andersen og service-sjef Kristian Nielsen. De danske teknikerne ga oss en gjennomgang innen en rekke temaer:

IMG_3452

  • Overhalling av knivsett for toppløftere
  • Asa Bus, elektronisk styresystem
  • Oppsett ved igangkjøring av slepehøstere
  • Gjennomgang av hydraulikk, ventiler og elektro komponenter.

 En dag virkelig dedikert til grønnsakshøsting av ypperste klasse!

IMG_3463

Dag 2

Dagen etter kom både Tone og Rolf ned, slik at de fikk være med på en spennende omvisning på fabrikken til Asa-Lift.

Etter å ha sett oss rundt på fabrikken, gikk turen inn til København sentrum med følgende omvisning på Carlsberg bryggeri, før vi inntok en bedre middag på Nörrebro Brygghus. –Et restaurantbesøk som virkelig kan anbefales.

IMG_3473

Vår gode venn Uffe Jensen, tidligere selger hos Asa-Lift med ansvar for Norge, ble også med inn til København. For oss var det svært hyggelig å se han igjen, og få muligheten til å tilbringe en flott kveld sammen!

Asa-Lift er verdens største produsent av gulrothøstere og verdensledende innen utvikling av grønnsakshøstere. Vi er svært stolte av å være importør av kvalitetsproduktene fra Asa-Lift og få muligheten til å kunne levere kundetilpassede løsninger til de norske produsentene.

Med introduksjonen av Grimme på eiersiden i Asa-Lift, ser vi positivt på fremtiden. Vi er sikre på at dette vil kunne løfte Asa-Lift sine produkter enda et hakk, slik at vi også fremover kan levere maskiner av ypperste klasse.

Stor takk til Kasper, Kristian og Erik for et alle tiders kurs og opphold!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.