Aktuelt
/
Wyma Solutions – Pressemelding

Wyma Solutions – Pressemelding

Wyma + Grønt Maskin = Suksess

Grønt Maskin, Norges største faghandel for grønnsaksprodusenter og Wyma Solutions som er en verdensledende produsent av pakkeriutstyr for grønnsaksindustrien, har inngått en eksklusiv forhandleravtale for det norske markedet.

Wyma Solutions er den mest innovative og framoverlente produsenten innenfor utstyr til grønnsakspakkerier og grønnsaksprodusenter. Wyma Solutions er verdenskjent for sin kompromissløse kvalitet og effektive produksjonslinjer som gir kunden best mulig utbytte fra hver eneste avling. I Europa og Storbritannia har Wyma vokst fort de senere årene. Det er etablert operasjoner i Praha (Tsjekkia) og i Norfolk (Storbritannia).

«Vi er veldig fornøyde og spente etter å ha blitt partnere med Grønt Maskin, og til å serve markedet i Norge» sier Josh Stilwell, Wyma’s Territory Manager for Scandinavia.

No items found.

Jason Gerrie, General Manager i Wyma Europe og Wyma UK legger til: «Dette partnerskapet vil gi norske kunder strålende service lokalt kombinert med innovative løsninger fra Wyma. Som partner vil vi kunne tilby operasjonell effektivitet og større inntjening for kundene våre. Grønnsakspakkeriene er en del av en bransje som er i rask utvikling og som, mer enn noensinne setter høye krav til gode resultater fra en vaske- og polerings linje».

«En større utnyttelse av avlingen gir mindre matsvinn og kundene ser direkte økonomiske resultater på bunnlinjen. Dette er viktig for økonomien så vel som effekten av at vi bruker en større del av avlingen enn hva som har vært mulig å få til tidligere» sier Per Kr. Brun, Salgs- og Markedssjef i Grønt Maskin. I tillegg til Wyma er Newtec (optisk sortering og vekter) og Jasa (pakkemaskiner) viktige leverandører i et marked med stadig høyere krav til kvalitet og sluttprodukt.

– Markedet for pakkeriutstyr utvikler seg raskt, og det er et stadig høyere krav til resultat fra vaske og poleringslinjer. En bedre utnyttelse av avlingen gir kunden et direkte resultat på bunnlinjen, noe som både bonden og markedet er opptatt av. Dette er viktig både for økonomien som ligger i dette pluss effekten av å utnytte gode norske råvarer, sier Per Kr. Brun, som er Salgs- og Markedssjef i Grønt Maskin AS. I tillegg til Wyma Solutions så satser Grønt Maskin videre som forhandler av Newtec vekt og optiske sorteringsmaskiner og Jasa pakkemaskiner.

WWW.WYMASOLUTIONS.COM

No items found.

Deler og service

For å kunne serve både eksisterende og nye kunder så kompletterer vi delelageret i Rygge med reservedeler fra Wyma i løpet av kort tid. Vi har gode fraktavtaler som sikrer daglige deleleveranser over hele Norge.
-Serviceavdelingen er klar til å hjelpe både nye og gamle kunder, sier ettermarkedsleder Sigve Tveten Haug. I tillegg har vi også avtale med Felleskjøpets avdeling, I-mek ettermarked, som kan stille med dyktige serviceteknikere fra Trondheim i nord til Barkåker i sør. Ingen jobb er for liten, ingen jobb er for stor.

Trygghet

For kunden betyr det trygghet å handle hos Grønt Maskin. Vi har en historie tilbake til 1912, og vi har solide eiere i Felleskjøpet. Vi har levert kvalitetsutstyr i over 100 år, og kommer til å fortsette med det de neste 100 sier Per Brun.

Ny selger på pakkeriutstyr

Dag Fredrik Eftedal overtar samtidig jobben som produktansvarlig for pakkeriutstyr i Grønt Maskin. Dag Fredrik har lang kompetanse både som grønnsaksprodusent og som eier og bruker av pakkeriutstyr.

No items found.

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec