Aktuelt
/
Potato Scandinavia 18. august 2022

Potato Scandinavia 18. august 2022

Grønt Maskin er stolt hovedsponsor av Potato Scandinavia som finner sted på Grinder Gård i Grue Kommune 18. August 2022. Dette blir en begivenhetsrik dag med stor utstilling av ulike maskiner, demoer og mye god maskinprat. Grinder Gård ligger ca 1,5 time fra Oslo, og er du potet- eller grønnsaksprodusent vil du ikke gå glipp av denne dagen.

Grønt Maskin står på uteområde 1 sammen med Felleskjøpet. Her har vi utstilling av flere ulike maskiner, og både produktansvarlige og teknikere vil være tilstede sammen med flere av våre leverandører.

Høstemaskiner fra Dewulf

Vi har med oss flere ulike maskiner fra Dewulf, både potethøster og toppløfter, samt en potetsetter. Representanter fra Dewulf i Belgia vil også være tilstede, og vi kjører flere demoer på demofeltet i løpet av dagen. Fra oss vil både Vidar Børsebakke og Tor Grimstad være tilstede for spørsmål og visning av maskinene fra Dewulf.

Pakking, lagring og palletering

For deg som har eget- eller som vurdere å starte med pakking av ulike produkter, vil vi ha med både maskiner og representanter fra Wyma, Sormac og Omnivent. Disse tilbyr noe av det beste og mest innovative utstyret som finnes i markedet, og Dag Fredrik Eftedal er en selvskreven representant fra Grønt Maskin som produktansvarlig for pakkeriutstyr og lagring. Vi har også med oss en mini sorterer og nettsorterer fra Krukowiak, som passer både til små og store volum. 

No items found.

Vanning - flere muligheter

Det blir dårlig med poteter og annet grønt uten vanning. Vi har utstilt vanningsvogner fra både Bauer og Ocmis, som er lånt ut av fornøyde kunder i lokalområdet. Vi har også med en dieselpumpeunit fra Euromacchine, som kan være et godt alternativ for mange. Våre vanningseksperter Rolf Gjølstad, Tor Grimstad og Vidar Børsebakke er tilstede, og kan hjelpe deg med det du måtte ha behov for. Det blir også visning av pivot vanningsanlegget på Grinder 12.00 med busstransport bort til vanningsbommen.

Sprøyter til alle formål

Vi har med oss to sprøyter fra Krukowiak, en Goliat 4200l/24m PHR, luftassistert med isobus og en Heros 800l/12m PHX med fleksible bommer. Vår sprøytemann, Ådne Smogeli er også tilstede for visning og spørsmål om alt innen sprøyting. Vi har hatt sprøytene fra Krukowiak i to år, og ser at dette er sprøyter som fungerer svært godt i både Norge og Sverige. Krukowiak har et bredt spekter av kvalitetssprøyter og sprøyteutstyr, og vi hjelper deg med å tilpasse din sprøyte slik at du får den akkurat slik du ønsker.

Slitedeler og reservedeler

Med jordbearbeiding og høsting, følger det et naturlig behov for slitedeler og reservedeler uansett hvilken maskin du benytter. Vi har over 110 år med kompetanse innen faget, og vet hvilke slitedeler du trenger eller bør investere i. Vi har også et stort lager av driftskritiske deler i Rygge.

Morten Olsrud er vår mann som er ansvarlig for alt av slitedeler i Grønt Maskin, og han finner du på standen vår hele dagen den 18. August. Spør oss gjerne om slitedeler i hardmetall/karbid, vi har gode referanser fra felttest i 2022.

Programmet til Potato Scandinavia finner du HER

Sees vi på Potato Scandinavia 18. august?

No items found.

No items found.

Kontaktskjema

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Felleskjøpet inviterer til: Landbruket i Framtida

Felleskjøpet inviterer til: Landbruket i Framtida

Få med deg spennende foredrag om gjødsel og fremtidens landbruk den 15. desember i Førde på Mo og Øyrane VGS fra 10.30 - 15.00. Rolf Gjølstad fra oss i Grønt Maskin er tilstede for å snakke om gjødselseparering, slangespreder og stripespreder. NB! Krever påmelding. Bruk QR-kode eller link i artikkel.

Les hele saken
KAMPANJE: Fri frakt på alle ordre over 50.000

KAMPANJE: Fri frakt på alle ordre over 50.000

Nå får du fri frakt på alle ordre over 50.000 NOK* Dette gjelder ordre som faktureres og leveres i 2022. Vi har et godt utvalg av maskiner og utstyr på vårt lager i Rygge!

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec