Aktuelt
/
Over 60 år med godt samarbeid

Over 60 år med godt samarbeid

Helt fra slutten av 1950-tallet har Grønt Maskin (tidl. Ole Chr Bye) hatt et godt samarbeid med familiebedriften Akron Maskiner i Sverige. I 2022 er Grønt Maskin 110 år, og Akron er med sine 75 ansatte en av de leverandørene som har vært lengst hos oss gjennom alle disse årene - og det er vi svært stolte av. 

Grønt Maskin har i mange år solgt utstyr fra Akron Maskiner, og fra 1. april fortsetter vi som eneimportør i Norge. Det gode samarbeidet mellom Akron og Grønt maskin blir dermed enda sterkere.

Erfaringer på tvers av landegrenser

En stor fordel for begge parter, er at vi deler erfaringer og kunnskap på tvers av landegrensene. Det er en stor investering som gjøres når man bygger nytt eller utvider tørkeanlegg og silo, og våre erfaringer kommer kunden til gode i vurderingsprosessen. Sammen med Akron er vi dine fageksperter, vi kjenner til det nordiske klima og forhold, så du kan være trygg på at de anbefalingene som gis er gjennomprøvd og kvalitetssikret på begge sider av landegrensene.

No items found.

God prosess og kvalitetssikring

Samarbeidet med Akron har fungert godt i over 60 år. Prosessene vi har sammen med våre kunder, sikrer at vi avdekker alle behov og ønsker, og kan sette opp nøyaktige konstruksjonstegninger og pristilbud. På den måten kan du som kunde være trygg på at det ikke dukker opp overraskelser når prosjektet er i gang. Produktene fra Akron er av svært god kvalitet, og har lang levetid. En av styrkene med å bruke Grønt Maskin som leverandør er at du som kunde får en egen prosjektleder å forholde deg til. Dette gjør at prosjektet gjennomføres som avtalt, og at du alltid får tak i oss.

Kornprodusentens valg nummer én

Tørkehus og lagringssiloer fra Akron har vært kornprodusentens valg nummer én i flere tiår, og derfor har også vårt samarbeid med Akron Maskiner fungert så godt hele veien. Tørkehusene kan bygges nytt eller i eksisterende bygg, og både tørkehus og binger bygges i en og samme konstruksjon. Komponentene kan også utvides på sikt, som gjør løsningen svært fleksibel.

No items found.

Våre eksperter - din trygghet

Våre rådgivere og mekanikere kjenner konstruksjonene til Akron svært godt, og kan bistå underveis med service og oppfølging om noe skulle oppstå. Får du behov for reservedeler eller slitedeler, har vi alltid driftskritiske deler på vårt lager i Rygge. De delene vi ikke har på lager blir raskt levert direkte fra Sverige.

Kornekspertene i Grønt Maskin

Dyre Tangnes Saxrud har jobbet i Grønt Maskin i fire år, og har hovedansvaret for alt som har med kornproduksjon å gjøre. Han har selv vært kornprodusent og har også tidligere drevet med svineproduksjon. Dyre kjenner alle våre kornprodukter svært godt, og setter seg godt inn i kundens behov og preferanser. I 2021 fikk han med seg Kristian Vines på laget, som er vår salgstrainee på korn. Kristian er en ung bonde, som overtok familiegården i 2022. Han er både kornprodusent og har en besetning på 30 ammekuer. Sammen er Dyre og Kristian våre korneksperter, og deres kompetanse er gull verdt for våre kunder og leverandører. 

Har du spørsmål om produktene fra Akron? Ta kontakt!

Dyre Tangnes Saxrud
Dyre Tangnes Saxrud
Selger - Korn
dyre.saxrud@grontmaskin.no+47 908 62 169

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec