Aktuelt
/
Nytt tilskudd i pakkerifamilien

Nytt tilskudd i pakkerifamilien

Det siste tilskuddet til pakkerifamilien er Sormac. Med denne leverandøren på laget, kan vi nå kalle oss for totalleverandør til pakkeriene, og det er vi utrolig stolt av. Sormac holder til i Nederland, helt på grensen til Tyskland - som praktisk talt er midt i matfatet. De har enorm kunnskap og kompetanse om ulike avlinger, og har utviklet og tilpasset sine maskiner gjennom årenes løp.

Sormac tilbyr maskiner for skrelling og kutting av alle typer frukt og grønnsaker, også løk. De har også gode maskiner for vasking, tørking, kutting og blanding av flere ulike salater. Kompetansen og utstyret fra Sormac kommer godt med i vår portefølje, og sammen med våre andre leverandører til pakkeri kan vi nå ivareta hele prosessen fra “skitten” vare, til ferdig skrelt, kuttet og ferdig pakket produkt.

Vår kjernekompetanse og lidenskap er - og har alltid vært - Grøntsektoren. Dette skal fortsette og være vår kjernevirksomhet, og vi er stolt av kompetansen vi har opparbeidet oss over 110 år. Det er trygt for deg som kunde, og for våre leverandører. Sammen sørger vi for optimal pakkeriprosess, og for at norske forbrukere skal få norske råvarer i butikk.

No items found.
No items found.

Dag Fredrik Eftedal
Dag Fredrik Eftedal
Selger - Pakkeriutstyr
dfe@grontmaskin.no+47 906 62 236

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec