Aktuelt
/
Nytt samarbeid i Norge og Sverige

Nytt samarbeid i Norge og Sverige

Grønt Maskin og RJ Maskiner er nå stolt forhandler av produktene til Egatec AS. Egatec AS er en internasjonal leverandør av automasjonsløsninger innen pakking, palletering og interntransport. Siden 2003 har de levert mer enn 400 løsninger verden over, til ulike industrier og bransjer.

Egatec er spesialister på end-of-line løsninger, samt håndterings- og pakkeløsninger som integrerer maskiner, roboter, automasjon og visjon. Disse maskinene produseres, monteres og testes lokalt på deres fabrikk i Odense. Med mange års erfaring har de utviklet et bredt utvalg av gjennomtestede pakkemaskiner for sekundæremballasje.

Foto: Egatec A/S

Sammen med Egatec kan vi levere et komplett program av pakkemaskiner til sekundærpakking/end-of-line pakking som tilfredstiller fremtidige krav til Industri 4.0, uavhengig av om behovet er en frittstående pakkemaskin eller en komplett nøkkelferdig løsning.

Har du et eksisterende produksjonslinje som trenger økt kapasitet? Alle maskiner fra Egatec kan integreres i eksisterende linjer, og kan enkelt tilpasses etter behov - både frittstående og/eller komplette nøkkelferdige løsninger.

Alle maskiner er “Made in Denmark”, som betyr at alt fra design til produksjon og konstruksjon gjøres lokalt hos Egatec i Odense, som også gjør at de kan levere raskt og har større fleksibilitet for våre kunder i Norge og Sverige.

No items found.
No items found.

Spørsmål om maskiner og utstyr fra Egatec?

Dag Fredrik Eftedal
Dag Fredrik Eftedal
Selger - Pakkeriutstyr
dfe@grontmaskin.no+47 906 62 236

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec