Aktuelt
/
Nytt og viktig samarbeid i Trøndelag

Nytt og viktig samarbeid i Trøndelag

Etterspørselen på slangesprederanlegg har økt kraftig den siste tiden, og derfor har Grønt Maskin valgt å inngå et samarbeid med Gunnar Hjellan og Ole Bragstad på Beitstad i Steinkjer. De kjenner produktene godt, og kan tilby både råd, veiledning og salg av slangesprederutstyr. De vil også ha tilgang på slitedeler, og det de ikke har tilgjengelig sørger Grønt Maskin for å få raskt levert opp til Trøndelag.

 

Selger og fagmann på Frosta

Einar Arne Hyndøy har vært vår selger og fagmann på Frosta det siste året, og merker at etterspørselen øker. Han har også sett viktigheten av å kunne være ute hos kundene, for å tilby best mulig produkt til deres behov og budsjett.

Einar Arne Hyndøy, selger Grønt Maskin Frosta
Det siste året har jeg sett hvor viktig det er å være ute blant kundene, for å se hva de bruker og hvilke forhold de har rundt seg. Det er fint med litt ekstra manpower og kompetanse med gutta i Steinkjer, sier Einar Arne Hyndøy.

 

 

Litt om Gunnar Hjellan og Ole Bragstad

Gunnar Hjellan overtok familiegården Hjellan i Steinkjer for 10 år siden. Der driver de med sau, korn og ammekyr av rasene Høylandsfe, Hereford og Limousin. De har 900 daa dyrket mark og 600 daa innmarksbeite.

Gunnar har samarbeidet med Ole Bragstad i flere år. Sammen finner de løsninger på det meste av utfordringer landbruket har å by på. De har også et fullt utstyrt verksted hvor de tar alt av vedlikehold og service selv. Ole har rikelig med arbeidserfaring fra praktiske fag, noe som er godt å ha med seg i landbrukshverdagen. 

Gunnar og Ole er opptatt av at utstyret de investerer i skal ha god kvalitet, og lang levetid. De brukte derfor mye tid på å finne ut av hvilket utstyr som var det råeste innen gjødselhåndtering. Valget falt på Mastek slangespreder, hvor de sprer ca 3500 kubikk i året.

Med det lunefulle været vi har her i Trøndelag, er vi helt avhengige av at utstyrsparken går knirkefritt, sier Gunnar Hjellan.

 

Klare for ny sesong

Gunnar og Ole har forberedt seg godt for kommende sesong, og er klare for å komme i gang. Om du ønsker en demo av slangespreder eller annet utstyr for gjødselhåndtering, kan du ta direkte kontakt med Gunnar Hjellan eller Ole Bragstad.

 

Kontaktinfo: 

Gunnar Hjellan 

Namsosvegen 1303 

7730 Beitstad 

hjellan@gmail.com / slangespreder@gmail.com

Tlf 94138028 

 

Ole Bragstad

Vånnåbuvegen 29

7730 Beitstad 

oljob@hotmail.no / slangespreder@gmail.com

Tlf 47284737

No items found.
No items found.

Har du spørsmål om slangesprederanlegg? Ta kontakt med

No items found.

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec