Kategorier:

Nytt og viktig samarbeid i Trøndelag

Landbruk
October 26, 2022

Etterspørselen på slangesprederanlegg har økt kraftig den siste tiden, og derfor har Grønt Maskin valgt å inngå et samarbeid med Gunnar Hjellan og Ole Bragstad på Beitstad i Steinkjer. De kjenner produktene godt, og kan tilby både råd, veiledning og salg av slangesprederutstyr. De vil også ha tilgang på slitedeler, og det de ikke har tilgjengelig sørger Grønt Maskin for å få raskt levert opp til Trøndelag.

 

Selger og fagmann på Frosta

Einar Arne Hyndøy har vært vår selger og fagmann på Frosta det siste året, og merker at etterspørselen øker. Han har også sett viktigheten av å kunne være ute hos kundene, for å tilby best mulig produkt til deres behov og budsjett.

Einar Arne Hyndøy, selger Grønt Maskin Frosta

 

– Det siste året har jeg sett hvor viktig det er å være ute blant kundene, for å se hva de bruker og hvilke forhold de har rundt seg. Det er fint med litt ekstra manpower og kompetanse med gutta i Steinkjer, sier Einar Arne Hyndøy.

 

Litt om Gunnar Hjellan og Ole Bragstad

Gunnar Hjellan overtok familiegården Hjellan i Steinkjer for 10 år siden. Der driver de med sau, korn og ammekyr av rasene Høylandsfe, Hereford og Limousin. De har 900 daa dyrket mark og 600 daa innmarksbeite.

Gunnar har samarbeidet med Ole Bragstad i flere år. Sammen finner de løsninger på det meste av utfordringer landbruket har å by på. De har også et fullt utstyrt verksted hvor de tar alt av vedlikehold og service selv. Ole har rikelig med arbeidserfaring fra praktiske fag, noe som er godt å ha med seg i landbrukshverdagen. 

Gunnar og Ole er opptatt av at utstyret de investerer i skal ha god kvalitet, og lang levetid. De brukte derfor mye tid på å finne ut av hvilket utstyr som var det råeste innen gjødselhåndtering. Valget falt på Mastek slangespreder, hvor de sprer ca 3500 kubikk i året.

– Med det lunefulle været vi har her i Trøndelag, er vi helt avhengige av at utstyrsparken går knirkefritt, sier Gunnar Hjellan.

Klare for ny sesong

Gunnar og Ole har forberedt seg godt for kommende sesong, og er klare for å komme i gang. Om du ønsker en demo av slangespreder eller annet utstyr for gjødselhåndtering, kan du ta direkte kontakt med Gunnar Hjellan eller Ole Bragstad.

 

Kontaktinfo: 

Gunnar Hjellan 
Namsosvegen 1303 
7730 Beitstad 
hjellan@gmail.com / slangespreder@gmail.com
Tlf 94138028 

 

Ole Bragstad
Vånnåbuvegen 29
7730 Beitstad 
oljob@hotmail.no / slangespreder@gmail.com
Tlf 47284737