Aktuelt
/
Ny selger i Grønt Maskin – Einar Arne

Ny selger i Grønt Maskin – Einar Arne

– For meg betyr ordet kvalitet at kundene er fornøyde, sier Grønt Maskins nyansatte selger Einar Arne Hyndøy

Ny selger i Grønt Maskin:

– Fagfolk som Einar Arne vokser ikke på trær

Grønt Maskin har nå ansatt Einar Arne Hyndøy som sin nye selger i Trøndelag. Hovedkvarteret vil han ha på slektsgården på Frosta, og i tillegg til Trøndelag vil han ha salgsansvaret for deler av markedet i Møre og Romsdal og etter hvert også i Nord-Norge.

– Einar Arne vil være ansvarlig for landbruksproduktene våre i dette området, og da først og fremst dem som har med radkultur å gjøre; i alle fall nå i starten, forteller salgssjef Per Brun i Grønt Maskin.

No items found.

Hvorfor sa du ja til denne salgsjobben i Grønt Maskin, Einar Arne?

– Vel, jeg søkte jo nye utfordringer, da, svarer han. – Jeg har drevet med salg tidligere. Det var mens jeg jobbet i Felleskjøp-systemet. Men de siste årene har jeg hatt stilling som mekaniker i Frosta Innkjøpslag.

Som skapt for jobben

– Einar Arnes kunnskaper og erfaringer med produktene våre er nettopp én av årsakene til at vi valgte ham til denne jobben, påpeker Per. – Like viktig er hans inngående kjennskap til landbruket, hans gode og brede kontaktnett, og ikke minst hvordan Einar Arne er som person. Alt dette er kvaliteter som kunder i dette viktige landbruksområdet kommer til å ha stor nytte og glede av i tiden fremover. – Så derfor var det helt naturlig for oss å ansette Einar Arne. Han er som skapt for denne jobben. Og slike som ham vokser ikke på trær, fastslår Per Brun.

Aldri noe tull med Grønt Maskin

– Gjennom jobben i innkjøpslaget ble jeg godt kjent med produktene til Grønt Maskin. Jeg opplevde at de er av meget bra kvalitet, fortsetter han. – For meg betyr ordet kvalitet at sluttbrukerne er fornøyde. Og bøndene i innkjøpslaget var alltid svært fornøyde med utstyret Grønt Maskin leverer. Det er både solid og holdbart. Aldri noe tull der i gården.

SE ALLE VÅRE ANSATTE HER

No items found.

No items found.

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec