Aktuelt
/
Kongskilde + Grønt Maskin

Kongskilde + Grønt Maskin

Kongskilde + Grønt Maskin

Grønt Maskin blir enedistributør i Norge for Kongskildes kornprodukter

Som et resultat av godt partnerskap så øker Grønt Maskin AS og Kongskilde samarbeidet for å kunne møte den økte investeringer i landbruket, og spesielt på kornhåndtering og tørking.

Grønt Maskin, som er et heleid datterselskap av Felleskjøpet Agri, tilbyr allerede produktene fra Kongskilde, men går nå videre som enedistributør. Kongskilde har i over 70 år vært leverandør av produkter til kornindustrien og er en viktig og anerkjent aktør innen kornrealterte produkter, sier Per Brun som er Salgs- og Markedssjef i Grønt Maskin AS.

For å være en foretrukken leverandør til landbruket er vi helt avhengige av å sitte med et bredt delelager. Ved å ha status som enedistributør med et tettere samarbeid med Kongskilde blir dette lang mindre komplisert for oss, og bonden får det han trenger med kort leveringstid tilføyer Rainer Hivand, Daglig Leder i Grønt Maskin AS.

Alle Kongskildes produkter kan bestilles rett i Grønt Maskins nettbutikk. Dersom du allerede er Felleskjøpet kunde så ligger alle Grønt Maskins produkter tilgjengelig i Felleskjøpets systemer.

BESØK KONGSKILDE HER

No items found.

Om Kongskilde

Kongskilde er et dansk selskap grunnlagt i 1949. Kongskilde utvikler, framstiller og markedsfører systemer til transport, rensing og tørking av korn og andre vekster. Kongskilde leverer også pneumatiske transportsystemer og utstyr til separasjon og rensing av avfall og prosessmaterialer til virksomheter primært innen plast- og papirindustrien. Alt salg skjer gjennom forhandlere og egne selskaper i Europa, Nord-Amerika, Asia og Afrika.

Kongskildes løsninger til kornindustrien er av høy kvalitet, med fleksible anvendelser med kapasitet for små og mellomstore produsenter. Kongskildes lange erfaring innenfor landbrukssektoren sikrer et høyt servicenivå og god tilgjengelighet på reservedeler.

No items found.

Om Grønt Maskin

Grønt Maskin har vært bondens partner i over 100 år. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket. Vår portefølje består av kvalitetsmaskiner og utstyr til landbruket. Hovedkontoret ligger i Rygge utenfor Moss, hvor hovedlageret også ligger. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter. Vi skal jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge – i dag og i fremtiden.

Grønt Maskin AS er et heleid datterselskap av Felleskjøpet Agri, som har en omsetning på over 16,2 milliarder og har 3150 ansatte. Felleskjøpet er nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder, og har flere fagstaber i distriktene. Det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo. Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder. Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

No items found.

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec