Aktuelt
/
I-Mek Ettermarked

I-Mek Ettermarked

Samarbeidsavtale mellom Grønt Maskin og Felleskjøpet I-Mek Ettermarked

Og kort tid etterpå har du mekanikeren på døra

For å øke servicetilbudet til kundene sine, har Grønt Maskin nå inngått en omfattende samarbeidsavtale om verkstedtjenester med Felleskjøpet avdeling I-Mek Ettermarked. Avtalen sørger for at en mekaniker eller tekniker vil være raskt på pletten når du trenger å få fikset noe på utstyret fra Grønt Maskin.

Nylig inngikk Grønt Maskin en avtale med Felleskjøpet om at deres serviceteknikere på I-Mek Ettermarked skal ta på seg reparasjons- og serviceoppdrag på Grønt Maskins produkter over store deler av landet.


No items found.

I-Mek Ettermarked som Grønt Maskins forlengede arm

– Dette er gjort for å øke servicetilbudet til kundene våre, forteller daglig leder Rainer Hivand i Grønt Maskin. – Vi er jo lokalisert i Rygge og hvis du for eksempel holder til i Trøndelag, vil det ta tid å få en servicemann herfra på plass oppe hos deg. Felleskjøpet derimot, har I-Mek avdelinger som tilbyr verkstedtjenester over store deler av landet. Og avtalen med dem sørger for at kundene våre nå vil få raskere assistanse.

– På denne måten er Felleskjøpet blitt vår forlengede arm, forklarer salgssjef Per Brun. – Vi har fått våre egne kontaktpersoner hos Felleskjøpet. Disse opptrer på våre vegne og kan reparere og utføre service på våre maskiner og utstyr.

No items found.
Mekaniker/teknikkerne Åge Skovdahl (f.v.), Rune Toverød, Nils Johan Høitomt Hansen og serviceleder Morten Olsrud hos Grønt Maskin gleder seg over å få dyktige kolleger fra I-Mek Ettermarked med på laget.

Men har I-Mek Ettermarked god nok kjennskap til Grønt Maskins produkter til å kunne gjennomføre nødvendig service og reparasjoner?

Ja, det har de, svarer Rainer. – Mekanikerne hos Felleskjøpet har en enorm fagkompetanse og er vant til å jobbe med alt mulig. De gjør alt fra å sveise det helt enkle til å gjøre inngrep i kompliserte styringssystemer. Av den grunn passer de utmerket til å serve Grønt Maskins brede maskinpark. Men vi gir dem selvsagt også en gjennomgående og grundig opplæring i hele det omfattende produktsortimentet vårt.

Lynrask service til Trøndelag og store deler av Østlandet

Dette samarbeidet er nå etablert i Felleskjøpets avdelinger i Verdal, Fannrem ved Orkanger, Hamar, Kongsvinger/Flisa og Barkåker i Vestfold. Dermed er Grønt Maskins kunder i Trøndelag og sydover Hedmark og Oppland meget godt dekket, i tillegg til dem som befinner seg i områdene rundt Oslofjorden. – For eksempel kan vi nå betjene grønnsakspakkeriene i store deler av landet på en langt bedre måte enn før, smiler Rainer tilfreds. – Det samme gjelder kunder med så- og høstemaskiner, vanningsvogner og andre landbruksmaskiner fra oss, tilføyer Per. – Og ikke minst de som har anskaffet utstyret vårt for kornlagring og kornbehandling.

Vi er allerede i full gang

Det har selvsagt tatt tid og medført mye arbeid å bringe denne avtalen vel i havn.
– Her må vi berømme salgssjefene Steinar Kristoffersen og Roy Are Meldal i Felleskjøpet, sier Rainer. – Begge innså tidlig hvilke fordeler et slikt samarbeid ville ha, både for deres og vårt selskap. De har vært meget delaktige i prosessen som har ført til denne avtalen.

Når trer avtalen mellom dere og I-Mek Ettermarked i kraft?

– Den er allerede i full gang, opplyser Rainer. – Mekanikere fra Felleskjøpet var nettopp på oppdrag for oss ute hos en kunde på Frosta, der de monterte noe av vårt utstyr. – Det er akkurat slik denne tjenesten er og skal være: At kundene kan ta en telefon hit til oss, uansett hvor de holder til i dette området, har en mekaniker eller tekniker på plass ute hos seg så raskt det er mulig. Da kan du si servicen vår er blitt ganske bra, fastslår Per Brun.

No items found.

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec