Aktuelt
/
Grønt Maskin er stolt forhandler av Dewulf i Norge

Grønt Maskin er stolt forhandler av Dewulf i Norge

Grønt Maskin er stolt forhandler av Dewulf i Norge

18. oktober 2021 er en stor dag for oss i Grønt Maskin. Fra denne datoen har vi agentur på Dewulf i Norge, og kan nå tilby maskiner, service og reservedeler fra Dewulf. Grønt Maskin har over 100 års erfaring med landbruksmaskiner, og denne satsningen er viktig for både Grønt Maskin – men også for bransjen generelt.

Grønt Maskin vil være satsningspunktet til Felleskjøpet for maskiner til potetmarkedet, og vi vil allerede ved årsskiftet få inn et stort utvalg av maskiner fra Dewulf, forteller Rainer Hivand, Daglig Leder i Grønt Maskin.

Fra 01. januar 2022 har vi også reservedelene på plass på vårt lager i Rygge. Det betyr at om du allerede har en maskin fra Dewulf, kan du fra 2022 få reservedeler og service raskt fra oss i Grønt Maskin om du skulle ha behov for det. Våre ansatte på lager og verksted er allerede i gang med opplæring, og flere kjenner allerede godt til maskinene og utstyret fra Dewulf. Våre kunder skal derfor være 100% trygge på at de får den oppfølgingen de trenger fra oss.


No items found.
No items found.

Grønnsaksmarkedet og poteter er et stort og viktig satsningsområde for Felleskjøpet. Gjennom våre selskaper Grønt Maskin og Norgro ønsker vi å kunne tilby både maskiner og driftsmidler til grønnsaks- og potetprodusentene. Vi er glade for at vi nå styrker vår posisjon innenfor dette området. Grønt Maskin vil ivareta både salg- og ettermarked for våre kunder og medlemmer, sier Svenn Ivar Fure, konsernsjef i Felleskjøpet.

Dewulf har gjennom de siste 80 årene blitt betydelig aktør i landbruksmarkedet globalt, og spesielt innenfor grønt-næringen med poteter og rotgrønnsaker. Dewulf er et fremoverlent selskap, med fokus på innovasjon og produkter som gir bøndene kontroll og trygghet.

En ny aktør inn på markedet vil skape en annen dynamikk og konkurranse, som er til fordel for bøndene. Grønt Maskin vil satse videre på ettermarkedet med reservedeler, slitedeler, service og reparasjoner. Trygt for leverandører, trygt for kundene.

Dewulf er en leverandør vi har ønsket oss inn en stund, og at vi nå får dette agenturet betyr at vi også kan tilby vår kompetanse og oppfølging til nye- og eksisterende kunder som også driver med poteter, sier Per Brun, Salg- og Markedssjef i Grønt Maskin.

Produktansvarlig for høstemaskiner i Grønt Maskin er Vidar Børsebakke. Han er utdannet landsbruksmekaniker, og har skrudd en time eller tusen på flere ulike maskiner. Han kjenner derfor svært godt til det meste av landbruksutstyr, både oppbygging, mekanikk, hydraulikk og elektronikk. Vidar har tidligere dyrket poteter på egen gård, og har jobbet hos oss i Grønt Maskin de siste seks årene. Vidar er en av våre eksperter på så- og høstemaskiner.

Har du spørsmål om Dewulf? Ta kontakt med oss!

 Tor Grimstad
Tor Grimstad
Selger - Maskiner
tor.grimstad@grontmaskin.no+47 479 02 412
Einar Arne Hyndøy
Einar Arne Hyndøy
Selger - Trøndelag
eah@grontmaskin.no+47 948 05 323
Vidar Børsebakke
Vidar Børsebakke
Selger - Maskiner
vidar.hveem@grontmaskin.no+47 480 55 228

Påmelding

Takk! Din beskjed er sendt.
Ups! Her er det noe som ikke stemmer.

Grønt Maskin leverer
et bredt utvalg av jordbearbeidingsprodukter

Grønt Maskin leverer et bredt utvalg av spesialmaskiner til frukt-, bær- og grønnsaksproduksjon. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov !

Se utvalget her

Andre spennende artikler

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

Dewulf var en het potet under Potato Scandinavia

I midten av august var det endelig klart for Potato Scandinavia hos Andreas Bakken og Grinder Gård i Grue kommune. Dette er en dag vi har gledet oss lenge til, etter vi fikk agenturet på Dewulf i 2021.

Les hele saken
Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Nå kan du booke en demo av Dewulf toppløfter eller potethøster

Grønt Maskin lanserer i 2022 en unik mulighet for deg som driver med grønnsaksproduksjon i Norge. Du kan nå få booket en demo av en av våre høstemaskiner fra Dewulf, sammen med en John Deere 6155R.

Les hele saken
Se flere saker

Våre leverandører

Sormac
Egatec
Omnivent
Skiold
 Dewulf
Krukowiak
7Sense
Agricola
Akron
Basrijs
Bauer
Bredal
C Pack
Checchi & Magli
Euromacchine
Gaspardo
Højgaards
Hortech
Jasa
Jema
JJ Broch
K two
Kongskilde
Landri Therm
Massano
Mastek
Monosem
Ocmis
REV Packaging solutions
Wyma
Wile
Terradonis
Sukup
Struik
Steketee
Stanhay
Scova
Schmotzer
Samro
Samon
Newtec