Grønnsaksteknikk 2023


Velkommen til Grønnsaksteknikk 1. mars 2023!
Vi gjentar suksessen fra 2022 og arrangerer Grønsaksteknikk 1. mars 2023 på Carlberg Gaard i Rygge. Grønnsaksteknikk er kanskje Norges eneste rendyrkede møteplass for potet- og grønnsaksprodusenter, hvor programmet er fullspekket med spennende og relevant innhold.
Arrangementet er gratis, og det blir servert deilig lunsj fra Rygge Meieri. Kaffe, vann og frukt vil bli servert gjennom dagen. Etter det faglige programmet er ferdig, kan de som ønsker være med til lokalene til Grønt Maskin for litt maskinprat og pizza.
Program
09:00 Velkommen - Eirik Navekvien Fotland, Felleskjøpet
09:10 Økologisk vs konvensjonell grønnsaksproduksjon - erfaringer fra felt - Jens Edvard Kase
10:00 Grønnsaksfrø - en spirende sesjon med Norgro - Knut Erling Røhnebøk
10:45 Kaffepause
11:00 Vanning - Succsess criterias in irrigation of vegetables - Peter Cepuder, BOKU Univeristy of Vienna
12:00 Lunsj
13:00 Plantevern - Effektivt plantevern, er det mulig med dagens plantevernmidler? Trond Christen Anstensrud, Felleskjøpet
13:30 Marked - Endringer i markedet, hva tenker BAMA om framtiden? Espen Gultvedt, BAMA
14:00 Kaffepause
14:15 Kjøling - Lagring av gulrot uten plast i kassene, hvordan har det fungert? Errol van Groenewoud, Omnivent
14:45 Økonomi - Økonomi i grønnsaksproduksjon - Torgeir Tajet, NLR
15:15 Oppsummering - Eirik Navekvien Fotland, Felleskjøpet
17:00 Pizza hos Grønt Maskin
Meld deg på via skjemaet her:
Skal du være med på pizza og maskinprat fra 17.00? Skriv det som en kommentar i skjemaet.